Vrij Zoeken

  • Resultaten

Perceel Zoeken

VERFIJNEN

Budget

min

max

max

Oppervlak

min

max

max

  • Intervast nieuwbouw woning Suriname
  • Intervast nieuwbouw woning Suriname
  • Intervast nieuwbouw woning Suriname
  • Voorbeeld huis in Suriname
  • Intervast nieuwbouw woning Suriname
  • Intervast nieuwbouw woning Suriname
  • Voorbeeld huis in Suriname

INTERVAST heeft zich in de afgelopen 20 jaar ook gespecialiseerd in de verkaveling van bouwgrond.

Veel van onze cliënten wilden bouwen, maar liepen tegen te hoge prijzen voor bouwgrond aan, waardoor het budget voor de bouw stukken minder werd. Dit probleem hebben wij opgelost door zelf grond te verkavelen en bouwrijp te koop aan te bieden.

Na enkele succesvolle verkavelingen van o.a. Villapark Uitvlugt en INTERVAST Village I te Kwatta, hebben we onlangs verkavelingsproject “Verlengde Katwaroeweg” afgerond.  We zijn nu in een afrondende fase van ons huidige project “Villapark Aquarius” van 23 hectaren groot. Dit verkavelingsproject wordt volledig betegeld en voorzien van water en elektriciteit.

INTERVAST streeft er naar om bouwgrond te verkavelen in goede middenstandsbuurten tegen betaalbare prijzen.

Dit streven wordt bevestigd door ons trackrecord, aangezien de bouwpercelen op al onze verkavelingsprojecten met tenminste 50% en tot zelfs 100% in waarde zijn gestegen.

Door te verkavelen is onze orderportefeuille in de bouw ook erg toegenomen, doordat steeds meer cliënten de kans krijgen om tegen een betaalbare prijs een bouwkavel in Suriname te bemachtigen.

Villapark Aquarius bevat 23 hectaren grond en is gelegen tussen de 2e en 3e Rijweg naar Kwatta. De Gravenstraat, hartje centrum, is in minder dan 20 minuten te bereiken met de auto. Alle kavels worden vrij van hypotheek verkocht en worden op uw eigen naam gesteld. Uiteraard is de grondtitel eigendomsgrond.

Sinds 2014 is INTERVAST ook de verkopende makelaar van het nieuwe verkavelingsproject MK Village te Leiding 18. Het project wordt verkaveld in 124 percelen van gemiddeld 400 m² en wordt opgeleverd met verharde wegen, water en elektra. Verder is het project voorzien van villakavels aan het water, woon/werk kavels, Two-way in kavels en modale kavels.

Wilt u ook wonen in een fijne, betaalbare en veilige omgeving?

Informeer vrijblijvend bij een van onze adviseurs