Vrij Zoeken

  • Resultaten

Perceel Zoeken

VERFIJNEN

Budget

min

max

max

Oppervlak

min

max

max

  • Voorbeeld huis in Spanje
  • Voorbeeld huis in Spanje
  • Florida
  • Voorbeeld huis in Spanje
  • Voorbeeld huis in Spanje
  • Voorbeeld huis in Spanje
  • Florida

Sinds 2010 is Intervast, naast Suriname, ook actief aan de Spaanse Costa’s en Florida. Al jaren wordt de vastgoedconsument overspoeld met negatieve berichten over de Spaanse vastgoedmarkt. Ondanks dat we het ergste van de kredietcrisis waarschijnlijk achter de rug hebben, staan Spaanse banken nog steeds onder druk met hun hypotheken en grote huizenvoorraad. Hiermee kunt u uw voordeel doen. Wij werken in de meeste gevallen direct samen met de meeste banken, waardoor we prijstechnisch hele scherpe aanbiedingen kunnen bewerkstelligen.

Bent u ook geïnteresseerd in een fijn (vakantie)huis aan de Spaanse Costa’s maar ziet u door de bomen het bos niet meer, doordat het onroerend goed aanbod te groot is? Intervast zoekt voor u de krenten uit de pap. Samen met onze lokale vastgoedpartners houden wij regelmatig bezichtigingstrips om die woningen te kunnen bezichtigen, welke overeenkomen met uw wensenpakket en budget. Naast een goede prijs, kijken wij ook naar de bouwkwaliteit van de aannemer, de locatie en de courantheid van uw potentiële aankoop. Immers goedkoop kan ook vaak uitmonden tot duurkoop. Maar met onze expertise van de Spaanse vastgoedmarkt bent u verzekerd van een betrouwbare makelaar die uw belangen tot en met de overdracht en eventueel ook de aansluiting van elektriciteit en water tot in de puntjes voor u kan verzorgen.

Intervast in Spanje


Florida / USA is een aantrekkende markt. De extreem lage woningprijzen van een paar jaar terug zullen zich nagenoeg niet meer voordoen in Florida. Desondanks kan u als investeerder goed scoren door de nog steeds zeer gunstige wisselkoersverhouding tussen de US Dollar en de Euro. Waar wij in Spanje de nadruk leggen op het vakantiegevoel en het beleven van uw aankoop als tweede huis, leggen wij in Florida meer de nadruk op de aankoop als investering!

Informeer vrijblijvend naar uw mogelijkheden

Intervast in Florida