Vrij Zoeken

  • Resultaten

Perceel Zoeken

VERFIJNEN

Budget

min

max

max

Oppervlak

min

max

max

  • Intervast nieuwbouw woning Suriname
  • Voorbeeld huis in Suriname
  • Intervast nieuwbouw woning Suriname
  • Intervast nieuwbouw woning Suriname
  • Intervast nieuwbouw woning Suriname
  • Intervast nieuwbouw woning Suriname
  • Voorbeeld huis in Suriname

Europa en de Verenigde Staten lijken de crisis voorbij. Consumentenvertrouwen en werkgelegenheid trekken weer aan.

Hoe anders is het op het zuidelijk halfrond.
Spraakmakende Zuid-Amerikaanse landen, zoals Venezuela, Argentinië, Brazilië, Suriname zijn allemaal negatief in het nieuws, de laatste tijd. Het lijkt wel alsof er een wisseling van de wacht heeft plaatsgevonden. Toen het in Europa en de USA economisch slecht ging, ging het economisch veel beter met de landen in Zuid Amerika. Nu zijn ze van stuivertje gewisseld en ligt de economische zwarte piet nu weer op het zuidelijk halfrond.

Nadat vele voorspellingen en enkele doemscenario’s de revue hebben gepasseerd, is het tijd om weer met beide benen in de realiteit te staan.
Macro-economisch gaat het inderdaad niet goed met Suriname. Het begrotingstekort neemt toe. De economie groei is ten einde gekomen en in sommige sectoren spreekt men zelfs van een krimp. De staatsschulden stijgen en in het buitenland geld lenen kost de Surinaamse staat een behoorlijke rente.In de nieuwsbrief van een eerdere editie, heb ik uitvoerig uit de doeken gedaan, dat het besef, dat toerisme in Suriname een steeds belangrijkere factor zal zijn voor de  economie van dit heerlijke land.
Voor veel Amerikaanse of  Westerse toeristen is een bezoek aan Suriname een verademing van het drukke stadsleven, dat ze gewend zijn te leiden. Hier kan men zich nog verbazen over de kleinschaligheid van de hoofdstad en de gemoedelijke sfeer, die zij in hun jeugd hebben meegekregen.

Nieuw in Suriname, de invoering van de Perceels-ID.
Suriname wenst verder te stijgen in de vaart der volkeren, waarbij steeds meer zaken worden gedigitaliseerd. Om hieraan invulling te kunnen geven, heeft de Surinaamse regering het Besluit Perceel identificaties van 27 oktober 2016 (Staatsblad 2016, no. 129) in werking gesteld.


In het land met de op één na grootste democratisch gekozen regering ter wereld,  volgt Donald Trump President Barack Obama op als de volgende President van de Verenigde Staten.