Vrij Zoeken

 • Resultaten

Perceel Zoeken

VERFIJNEN

Budget

min

max

max

Oppervlak

min

max

max

 • Intervast nieuwbouw woning Suriname
 • Voorbeeld huis in Suriname
 • Voorbeeld huis in Suriname
 • Intervast nieuwbouw woning Suriname
 • Intervast nieuwbouw woning Suriname
 • Intervast nieuwbouw woning Suriname
 • Intervast nieuwbouw woning Suriname

Wat doet intervast?

Intervast is opgericht in 1994 met als doel om uw betrouwbare partner te worden bij alle zaken op het gebied van onroerend goed in Suriname. Van de aankoop van een bouwkavel, de nieuwbouw van uw droomhuis in Suriname tot aan de overdrachtsbegeleiding van een stuk grond of bestaande woning. Sinds 2010 zijn wij ook sterk actief in de verkoop van vastgoed in Spanje en in 2011 is daar Florida bijgekomen als laatste werkgebied. Intervast heeft zich hierdoor dan ook geprofileerd als de zonnige makelaar, immers in alle werkgebieden is de gemiddelde minimumtemperatuur ruim 23 graden Celsius.

Kan ik met de Nederlandse nationaliteit een perceel aankopen in Suriname?

Om deze vraag juist te kunnen beantwoorden, moet er een onderscheid worden gemaakt tussen eigendomspercelen aan de ene kant en grondhuur c.q. erfpachtpercelen aan de andere kant.

Eigendomspercelen kan iedereen, dus ook iemand met de Nederlandse nationaliteit op zijn naam over schrijven. Grondhuur c.q. erfpachtpercelen zijn in principe alleen bestemd voor klanten met de Surinaamse nationaliteit. Via een stichting naar Surinaams recht kan u als niet-Surinamer ook in het bezit komen van een grondhuur of erfpachtgrond.

Is een financiering mogelijk voor de aankoop van een perceel of de woningbouw in Suriname?

Ja, wij werken met Nederlandse en Surinaamse bankinstellingen samen. Wij kijken eerst naar het financiële plaatje om u net als in de woningbouw een offerte op maat te kunnen verstrekken. De rentepercentages varieren vanaf 5,9% in Nederland voor een doorlopend krediet tot 12% in Suriname voor een hypotheek. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie zijn andere rentepercentages van toepassing.

Wat betekent “sleutelklaar opgeleverd“ bij uw bouwbedrijf?

De woning wordt standaard sleutelklaar opgeleverd met een Europees keukenblok van 240 cm, volledige betegeling van douche en toilet tot aan plafondhoogte (!), sanitair, gestuukt en geschilderd, deuren en shutterramen en 20 cm verhoging gemeten ten opzichte van het maaiveld. Sleutelklaar betekent dus, dat u slechts de fittingen en de lampen hoeft te kopen en elektriciteit en watervoorziening hoeft te laten aan sluiten op uw woning. U kunt in de standaard woning dan ook gelijk wonen.

Maar omdat wij maatwerk leveren wordt er in de meeste gevallen door onze klanten gekozen voor meerwerk, zoals bijvoorbeeld een gegalvaniseerd gekleurd dak, boileraansluiting, dievenijzer, volledige betegeling van de woning en extra verhoging van de woning ten opzichte van het maaiveld.

Is het in tijden van economische recessie verstandig om te investeren in onroerend goed in Suriname?

De investering via Intervast heeft onze klantenkring geen windeieren gelegd. In Nederland en de rest van Europa kampen huiseigenaren met dalende prijzen, maar in Suriname hebben onze klanten via Intervast nog steeds een prijsstijging van zelfs 100% gehad op hun investering in Suriname.

Wat is de gemiddelde bouwtijd van een nieuwbouwwoning?

Dit verschilt per woning. Een laagbouwwoning onder de 100 m² heeft een gemiddelde bouwtijd van 6 maanden, een hoge neuten woning tot 100 m² heeft een gemiddelde bouwtijd van 8 maanden.

Welke garantie heb ik als ik via Intervast mijn woning bouw in Suriname?

De meeste aannemers waar wij mee werken, zijn al vanaf de startfase van ons bedrijf betrokken bij onze bouwactiviteiten. Hierdoor kunnen wij bogen op een jarenlange bouwervaring. Onze opzichters controleren elke bouwfase van uw huis, zodat deze exact conform de goedgekeurde bouwtekening en de bouwtechnische omschrijving wordt afgeleverd.

Als enige Nederlands bouwbedrijf in Suriname geven wij 365 dagen garantie op het bouwwerk en 5 jaar garantie op het fundament.

Bovendien bouwt u met een Surinaams-Nederlands bedrijf met een Hollandse beroepsethiek en een bouwcontract naar Nederlands recht.

Vaak worden perceelkopers in de steek gelaten door kopers, onder andere het project “ Blauwmeer” is hierdoor in opspraak geraakt. Hoe zit dat bij Intervast?

Intervast is sinds 1994 actief op de Surinaamse vastgoedmarkt. Wij doen wat wij beloven... Ons trackrecord is uitstekend te noemen. Al onze verkavelingen zijn opgeleverd met elektriciteit en watervoorziening. Geen enkel project waaraan wij gewerkt hebben is mislukt. Onze verkavelingen zijn juist sterk in waarde gestegen!

Ben ik verplicht te bouwen op een perceel van Intervast of kan ik ook via Intervast bouwen op mijn eigen perceel?

Neen, wij bouwen uw droomhuis in Suriname ook op uw eigen perceel. Wel moet u de bouwgrond bouwrijp aanleveren, alvorens wij starten met de bouw.

Ben ik verplicht om een bouwmodel van Intervast uit te zoeken of mag ik met eigen ideeën of mijn eigen bouwtekening komen?

Intervast levert maatwerk af. De bouw wordt van bouwtekening of vanaf stortwerk c.q. eerste steenlegging en de buitenkleuren van uw woning tot aan de oplevering door ons voor u verzorgd. Uw eigen idee of eigen bouwtekening wordt door ons omgezet in de realisatie van uw droomhuis in Suriname.

Moet ik de bouwsom in één keer betalen?

Neen, u betaalt bij laagbouwwoningen tot 100 m² in vier fasen, naar gelang de bouwvordering en bij hoge neutenwoningen in vijf fasen, uiteraard ook hier naar gelang de bouwvorderingen.

Is het ook mogelijk om een stuk bouwgrond in termijnen bij u te betalen?

Ja, maar alleen onze eigen verkavelingsprojecten kunt u in termijnen betalen tegen een rentevergoeding per maand. Andere percelen die wij te koop aanbieden zijn van derden en dus zal daar helaas in principe wel gelden: boter bij de vis!

Staat uw vraag hier niet bij? Stel hier uw vraag en wij beantwoorden hem binnen 24 uur.
 1. Uw Naam*
  Vul aub uw naam in
 2. Uw emailadres*
  Vul aub uw emailadres in
 3. Uw telefoonnummer*
  Vul uw telefoonnummer in
 4. Uw vraag*
  Vul aub uw vraag in.