Vrij Zoeken

  • Resultaten

Perceel Zoeken

VERFIJNEN

Budget

min

max

max

Oppervlak

min

max

max

Reeberg - Perceel (1.747 m²) met woning (300 m²)

Adres

Reeberg
Lelydorp

Details

Prijs: € 149.500

Woonoppervlakte: 300 m²

Oppervlak: 1.747 m²

Beschrijving

Te koop luxueuze hoogbouwvilla op het Reebergproject

Ervaar het buitenleven van Suriname met de gemakken van de hoofdstad binnnen handbereik. Via de Magentakanaalweg of het altijd bruisende Pad van Wanica (Indira Ghandiweg), bent u binnen 35 autominuten in het stadscentrum van Paramaribo.

Via hetzelfde Pad van Wanica bent u ook in een mum van tijd bij het levendige Lelydorp met haar winkels, casino en niet te vergeten haar beroemde Warungs en restaurants.

Indien u genoten heeft van alle facetten die Paramaribo en Lelydorp u kunnen bieden, kunt u zich in alle rust terugtrekken in deze goed onderhouden suburban villa van maar liefst 300 m2 woonoppervlak. Deze droomwoning is gelegen op een kavel van ruim 1.700 m2 waardoor zaken als privacy en rust volledig gegarandeerd zijn. De woning is uitgerust met 3 grote slaapkamers en wordt volledig gemeubileerd verkocht.

Tot slot is deze woning voorzien van alle gemakken die u zich anno 2015 maar kunt wensen in Suriname. Verder is de woning gelegen aan een goed bebouwde geasfalteerde straat, met soortgelijke woningen als deze villa als directe buren.


Neem contact met ons op

Terug naar de lijst